Positieve impuls toerisme Midden-Limburg

Woensdag 5 juni presenteerde de Provincie Limburg de uitkomst van de Toeristische Trendrapportage Limburg 2012-2013. Hieruit blijkt dat Midden-Limburg het op toeristisch gebied erg goed doet. De gezamenlijke inspanningen van toeristisch-recreatieve ondernemers en VVV Midden-Limburg hebben wederom hun vruchten afgeworpen.

midden-limburg-doet-het-goed-op-toeristisch-gebied-toerisme-positief

In Midden-Limburg is het aantal vakanties gestegen met 6,6%, het aantal overnachtingen is gestegen met 12%. Het aantal buitenlandse overnachtingen in toeristische accommodaties is in Midden- en Zuid-Limburg de afgelopen jaren fors gestegen.

Positieve impuls

Limburg is opnieuw de 4e provincie qua aantal verblijfsaccommodaties. Het aantal verblijfsaccommodaties is afgenomen met 2%, het aantal slaapplaatsen is toegenomen met 3%.

VVV Midden-Limburg is zeer tevreden over deze uitkomst en wil deze positieve impuls in de toekomst samen met toeristisch-recreatieve ondernemers verder uitbouwen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Midden-Limburg

 

Reviews lezen over Midden-Limburg

Meer informatie over Midden-Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Midden-Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Midden-Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.