Nieuwe accommodaties in Bretagne

Slapen in een liefdesnest, in een bubbel of in een vuurtoren. Mogelijkheden genoeg in Bretagne dankzij de vele bijzondere accommodaties die de regio rijk is. In 2013 zijn een aantal nieuwe accommodaties geopend om de bezoekers van Bretagne een onvergetelijk verblijf aan te kunnen bieden.

Phare de Kerbel

De vuurtoren van Kerbel

Liefdesnestjes en een eco-waterlodge

Op de camping Bocage du Lac**** in Jugon-les-Lacs zijn deze maand twee nieuwe accommodaties geopend aan de oevers van het meer. De eco-waterlodge, voorzien van een kamer, slaapkamer en een badkamer binnen en een terras met barbecue buiten. Privacy is gegarandeerd, want de waterlodge drijft tussen de bossen op enige afstand van de camping. Prijs vanaf €349 per weekend. De liefdesnestjes zijn gebouwd op palen en hebben allen een panoramisch uitzicht over het meer. Met een jacuzzi op het terras en champagne bij ontvangst kan een romantisch weekend hier niet meer stuk. Prijs vanaf €159 per nacht. Kijk op www.camping-location-bretagne.com voor meer informatie.

Bubbelkamer

In Josselin heeft Camping des Cerisiers** dit jaar de nieuwe mogelijkheid om de bubbelkamer te reserveren. Ontwerper Pièrre Stéphane Dumas heeft met deze bubbels een accommodatie ontworpen die ’s nachts zicht geeft op de sterrenhemel en bovendien bescherming biedt tegen muggen. De kamer beschikt over een tweepersoonsbed en ontbijt wordt ’s ochtends bezorgd. Prijs vanaf €120 per nacht. Kijk op www.josselincamping.com voor meer informatie.

De vuurtoren van Kerbel

Een overnachting op 25 meter hoogte met een panoramisch uitzicht over de baai van Quiberon en de haven van Port-Louis? Dat kan sinds 2008 in de vuurtoren van Kerbel. De studio bovenin de vuurtoren is geschikt voor 2 personen en te boeken vanaf €335 per nacht. Kijk op www.pharedekerbel.com voor meer informatie.

Carri’air: lodges in de bossen

De naam Carri’air verwijst naar het woord ‘carrière’, wat steengroeve betekent. De twee lodges bevinden zich namelijk in een voormalige steengroeve, die tot 1960 nog in gebruik was. Omdat dit tegenwoordig een zeer bosrijk gebied is, genieten beide lodges van veel privacy. De Vision’Air, met fantastisch uitzicht op de vallei en Pont-Aven, ligt op 11 meter hoogte en is geschikt voor 2 personen. De Cachoti’Air ligt meer beschut op 8 meter hoogte en is geschikt voor 2 à 4 personen. Prijs vanaf €119 per nacht. Kijk vor meer informatie op www.lacarriair.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Bretagne

 

Reviews lezen over Bretagne

Meer informatie over Bretagne vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Bretagne. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Bretagne met Skyscanner

Kaart van Bretagne

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.