Op ontdekkingsreis met “Camping Croatia” app

Campingliefhebbers die Kroatië tot hun vakantiebestemming hebben verkozen hoeven niet langer brochures te doorzoeken of het internet af te struinen naar geschikte campings. Met de door de Kroatische Camping Vereniging gelanceerde “Camping Croatia” app, kunnen zij namelijk met een smartphone de leukste campings uitzoeken. De “Camping Croatia” applicatie bevat meer dan 200 campings, waarvan diverse beschrijvingen en foto’s worden weergegeven.

camping-croatia-app

Gebruikers van de app kunnen op verschillende manieren de voor hen ideale camping vinden. Zo kan er worden gezocht op afstand, bestemming, locatie en uiteraard ook op naam. Wanneer de gebruiker kiest voor zoeken op locatie, worden de campings op een interactieve kaart weergegeven. Eenmaal gekozen kan de Kroatië ganger – om bijvoorbeeld beschikbaarheid te checken- via de app direct contact opnemen met de camping. Vervolgens geeft de applicatie de route naar de betreffende camping weer.

Alle belangrijke informatie en méér!

Een speciale sectie is gewijd aan de beste campings van Kroatië, welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en een breed scala aan diensten en faciliteiten bieden. Verder bevat de “Camping Croatia” app ook nuttige reisinformatie zoals weersvooruitzichten, verkeersinformatie, de wisselkoers en belangrijke telefoonnummers, zoals die van de wegenwacht. Een ander voordeel van de app is dat er – nadat deze gedownload is – geen internetverbinding nodig is om de leukste Kroatische campings te zoeken. Bijna alle functies kunnen namelijk ook zonder internetverbinding gebruikt worden. De “Camping Croatia” app is gratis te downloaden op de smartphone.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kroatië

 

Reviews lezen over Kroatië

Meer informatie over Kroatië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kroatië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kroatië met Skyscanner

Kaart van Kroatië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.