Uitgave Recreatiekrant Utrecht

Tien toeristische organisaties uit de provincie hebben het initiatief genomen voor de uitgave van een gezamenlijke recreatiekrant voor de regio. De eerste zomereditie van de krant is vanaf 1 juni beschikbaar en wordt aangeboden op tientallen toeristische hotspots in de hele provincie. Een digitale versie is te vinden op websites van betrokken gemeenten en de VVV’s in de regio. Later dit jaar verschijnen twee vervolgedities.

R. Trum (Directeur Toerisme Utrecht) en P.D. Tigelaar (Directeur VVV Amersfoor)

R. Trum (Directeur Toerisme Utrecht) en P.D. Tigelaar (Directeur VVV Amersfoor)

De recreatiekrant biedt bewoners en bezoekers van de regio overzicht in het omvangrijke aanbod van activiteiten en evenementen in de provincie Utrecht. De tweemaandelijkse gratis krant is daarmee een goede informatiebron en inspireert voor uitstapjes en uitjes. Met een oplage van 35.000 exemplaren, een verspreidingsgebied in de hele provincie en een downloadable digitale uitgave heeft de krant een enorm bereik. De fysieke versie van de krant is onder andere verkrijgbaar bij betrokken VVV’s en toeristische hotspots zoals attracties, musea, gemeentehuizen, hotels, campings, culturele instellingen en horeca.

Eerste zomereditie

n de vandaag verschenen zomereditie zijn alle activiteiten voor de maanden juni en juli te lezen. Thema in deze uitgave is ‘Wandelen, fietsen en wateravontuur’. Activiteiten rond dit thema zijn in de hele krant extra uitgelicht. Verder zijn de grootschalige evenementen van dit seizoen zoals het European Youth Olympic Festival (14 t/m 19 juli), de Vrede van Utrecht en tal van andere festiviteiten, exposities en excursies terug te vinden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Utrecht

 

Reviews lezen over Utrecht

Meer informatie over Utrecht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Utrecht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.