World Cup Windsurfen komt naar Brouwersdam

Van 7 t/m 14 september 2013 zijn de beste surfers van de wereld te vinden in Zeeland. Zij strijden allemaal om een podiumplaats op de Brouwersdam. 120 riders zullen aanwezig zijn en hun kunsten vertonen aan het publiek. Naast de World Cup wedstrijden in de diciplines Slalom en Freestyle, kan het publiek genieten van muziek, creativiteit, lifestyle en boardsports. En dit allemaal op de prachtige locatie: de Brouwersdam. De Brouwersdam is het zevende bouwwerk van de beroemde Deltawerken. Dit uitgestrekte watersportgebied heeft een fantastische aantrekkingskracht door haar ligging tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee. Het evenement is gratis te bezoeken. Meer info www.dam7.nl.

brouwersdam-windsurfen

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.