MainStreet op Tina-dag XL

Op zaterdag 28 september verwelkomt Tina de boyband MainStreet op het hoofdpodium van Tina-dag XL. De populairste boyband van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken op de 22ste editie van het grootste meidenfeest van het jaar. Wegens een uitverkochte weekend-editie van de Tina-dag XL in 2012 is het dit jaar opnieuw niet één, maar twee dagen feest.

Schermafbeelding 2013-05-30 om 14.37.21

Tina-dag XL

Zaterdag 28 en zondag 29 september opent Attractiepark Duinrell haar deuren voor Tina-dag XL. Het event is al jaren een gigantisch feest dat meiden al lang van tevoren in hun agenda hebben staan. Ze kunnen weer kiezen of ze op zaterdag of zondag komen, maar twee dagen feesten met Tina kan natuurlijk ook! Er is een speciaal Tina-dag arrangement te boeken op Vakantiepark Duinrell. Het arrangement en de dagkaarten zijn nu te koop op Tinadag.nl.

Shoppen & swingen

Tina-dag XL belooft weer een enorm spektakel te worden bomvol optredens van onder anderen MainStreet dus, Nick & Simon, Ralf Mackenbach, Tim Douwsma & Monique Smit, Rachel Traets en Femke Meines. Natuurlijk kan er ook volop worden geshopt, zijn er bekende schrijvers aanwezig, kunnen de coole attracties en het Tikibad bezocht worden en kunnen meiden meedoen aan leuke workshops in Tina’s Knutselplaza. Aloha!

Tropisch roze

Nieuw dit jaar is het thema ‘Tropisch roze’, nog even in het roze nagenieten van de zomer. Attractiepark Duinrell wordt omgetoverd tot een tropische wereld met palmbomen, hangmatten en heel veel roze. Natuurlijk worden alle meiden ook weer in het (tropisch) roze verwacht.

Kaarten zijn nu te koop voor € 20 via Tinadag.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Wassenaar

 

Reviews lezen over Wassenaar

Meer informatie over Wassenaar vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Wassenaar. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Duinrell in Wassenaar

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.