Avonturiers ontdekken Flevoland

Een overnachting bij B&B Urk met ‘ginkiestocht’, een driedaagse zeilavontuur bij Amorgos, een tropische tour bij De Orchideeën Hoeve en een wereldrecordpoging Sushi Workshop tijdens een verblijf bij Lodgerie Het Groene Geheim. Een greep uit de Flevolandse avonturen die de maandwinnaars van de actie ‘Avonturiers gezocht’ de afgelopen weken beleefd hebben.

Avonturiers ontdekken Flevoland

Avonturiers ontdekken Flevoland

“Geweldig uitzicht en eten op Urk”

Dat Wendy van der Pol zich op en rondom Urk prima vermaakt heeft, deelt ze met ons allemaal op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. Tijdens haar verblijf bij B&B Urk – met diner pal aan de haven bij De Boet en een tocht door de vele ‘ginkies’ (steegjes), over de havens en door museum Het Oude Raadhuis – heeft ze ontdekt en laten zien dat Urk een historisch pareltje van Flevoland is. Uiteraard mocht een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad niet ontbreken.

“Diner aan boord. Genieten na een goeie dag zeilen”

Drie dagen is Herman Lokhorst aan boord geweest bij Amorgos om de kneepjes van het zeilvak te leren op het IJsselmeer. Proviand inslaan, plannen uitzetten, navigeren, samenwerken, evalueren en… genieten van de avondzon!

“Wereldrecord sushi maken op de Grote Markt in Almere-Stad!”

Naast een luxe verblijf met badbeleving bij Lodgerie Het Groene Geheim heeft avonturier Annemarie Olde zo veel meer beleefd in Almere. Naast meedoen aan de Wereldrecordpoging Sushi Workshop met meer dan 850 mensen, heeft ze op de fiets vele avontuurlijke plekjes van Almere ontdekt; haar moderne skyline, grote en kleine events, stadsboerderij De Kemphaan, verrassende buitenkunst, stichting AAP, de theeschenkerij in het Vroege Vogelbos en natuurlijk het shopcentrum waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Duizenden volgers en honderden avonturiers

De actie ‘Avonturiers Gezocht’ heeft inmiddels meer dan 4.000 volgers opgeleverd, waarvan honderden zich via www.avonturiersgezocht.nl ingeschreven hebben voor het winnen van een avontuur in Flevoland. Dit weekend vinden de laatste mei-avonturen plaats. De juni-avonturiers staan inmiddels al te popelen om hun avontuur tegemoet te gaan en voor de maand juli schrijven nieuwe avonturiers zich alweer in op www.avonturiersgezocht.nl. Op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. en op twitter @Flevo_Avontuur is te volgen wat de avonturiers van Flevoland allemaal beleven.


Imago-campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij.
De actie ‘Avonturiers Gezocht’ is een onderdeel van de imago-campagne ‘Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij’ van 2013. Toerisme Flevoland wil met deze campagne meer bekendheid genereren voor Flevoland als bestemming voor een avontuurlijk dagje uit of een verblijf.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Flevoland

 

Reviews lezen over Flevoland

Meer informatie over Flevoland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Flevoland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Flevoland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.