Muzikale avondopenstelling Frans Hals Museum

Op woensdag 29 mei blijft het Frans Hals Museum open tot 21 uur. Naast het bezoeken van de tentoonstelling Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan kunnen vanaf 17.00 uur de speciale Frans Hals wijnen van wijnkoperij Okhuysen geproefd worden. Het vrolijke gezelschap Twee Violen en een Bas brengt tussen 19 en 21 uur muziek uit de tijd van Frans Hals in het museum ten gehore.

Frans Hals Museum -Haarlem

Frans Hals Museum -Haarlem

Programma

Om 19.00 uur verzorgt restaurator Mireille te Marvelde een korte lezing over de restauratie van het pasgerestaureerde Spreekwoordenschilderij van Pieter Brueghel de Jonge. Conservator Antoon Erftemeijer vertelt om 19.30 en 20.00 uur over de rijke geschiedenis van het 100-jarige Frans Hals Museum. In het museumcafé zijn broodjes, soep en quiches te krijgen. Lezingen, proeverij en muziek zijn gratis toegankelijk voor museumbezoekers.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Haarlem

 

Reviews lezen over Haarlem

Meer informatie over Haarlem vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Haarlem. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Haarlem

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.