Voordelig naar Noord-Amerika met airberlin

airberlin brengt passagiers nu voor zeer aantrekkelijke prijzen naar de Verenigde Staten. De USA-special van airberlin in de boekingsperiode van 22 tot 28 mei 2013 met voordelige vliegtickets naar Chicago, Los Angeles, Miami en New York maakt dit mogelijk.

airberlin

Een retourvlucht Düsseldorf-New York (JFK) voor de reisperiode van 1 oktober tot 13 december 2013 is er al vanaf 479 euro. Ook kan er in de reisperiode van 16 augustus tot 23 oktober al vanaf 669 euro rechtstreeks vanaf Düsseldorf naar Los Angeles worden gevlogen. In New York en Los Angeles kunnen passagiers gebruik maken van de huurauto-aanbiedingen van de airberlin-partners Alamo en Hertz en de VS op de highway ontdekken.

Een andere voordelige VS-aanbieding is een rechtstreekse retourvlucht DüsseldorfMiami vanaf 559 euro in de reisperiode van 1 oktober tot 13 december 2013.

Luchthaven Düsseldorf

Voor passagiers uit het naburige Nederland en België is de luchthaven Düsseldorf International optimaal. Met meer dan 20.000 parkeerplaatsen is de luchthaven een uitstekend startpunt voor iedere reis. Of het nu een zakelijke trip of een vakantie betreft, parkeren kan al vanaf 39 euro voor een week en vanaf 49 euro voor twee weken.

Op de luchthavens van Chicago, Los Angeles, Miami en New York (JFK) profiteren passagiers van airberlin van de codeshare-overeenkomst met de oneworld®-partner American Airlines, waarmee airberlin 57 extra aansluitingsbestemmingen in Noord-Amerika aanbiedt. Op alle langeafstandsvluchten van airberlin naar de VS hebben passagiers de keuze tussen een comfortabele Economy Class met entertainmentsysteem in de stoel of een moderne Business Class.

De tickets zijn verkrijgbaar via internet (airberlin.com), bij het Service Center van airberlin vanuit Nederland op telefoonnummer 0900 737 8000 (€ 0,20/min.), vanuit België op telefoonnummer 070 654 737 (€ 0,15/min.) en bij het reisbureau. De vermelde prijzen zijn inclusief belastingen, toeslagen, service en topbonus miles.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Noord-Amerika

 

Reviews lezen over Noord-Amerika

Meer informatie over Noord-Amerika vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Noord-Amerika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Noord-Amerika met Skyscanner

Kaart van Noord-Amerika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.