Foodhack in Eindhoven

Foodhack vindt plaatst tijdens de Dutch Technology Week (DTW) in Eindhoven op maandag 3 juni in het DTW Café in de Schellensfabriek. Het is een vernieuwend evenement voor gelijkgestemde foodprofessionals en –liefhebbers. Bij Foodhack gaat het om de technologische vooruitgang binnen de foodservice sector, die een belangrijke rol kan spelen in het oplossen van grote uitdagingen voor de toekomst. Het gaat over het worstelen met de huidige wereldwijde schaarste van bronnen en dat de wereld zal moeten komen tot nieuwe oplossingen in voedselvoorzieningen. Bij Foodhack bewegen ze zich graag op de ethische grenzen van creatie van voedsel. Om voorop te lopen in food innovatie en bij te dragen aan een beter en gezond leven, met voldoende middelen voor mens, dier en plant op onze planeet.

foodhack-eindhoven

Food innovatie

Tijdens Foodhack komen de nieuwste inzichten en ervaringen op gebieden als 3D Foodprinting, Nano Food, Diagnostic Food en Urban Farming aan bod. De deelnemers komen uit de wereld van onderzoek, productie, kunst en design. Het doel is dat zij elkaar tijdens dit evenement inspireren zodat dit leidt tot nieuwe innovaties binnen de foodservice sector. Foodhackers die uitgenodigd zijn om hun bevindingen te delen met het publiek zijn onder andere; Dick Middelweerd over Food Revolution, Kjeld van Bommel over 3D Foodprinting, Koert van Mensfoort over Nano Food, Bob Hutten over Food Ethics en Annelies Hermsen over Food Design. Daarnaast is er alle gelegenheid voor foodlovers om tijdens de netwerkborrel van gedachten te wisselen en recepten te delen.

Deelnemen

Voor meer informatie over het evenement en het bestellen van kaarten kijk op www.foodhack.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Eindhoven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Eindhoven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.