Proef Indonesische keuken in Bijenkorf

De Indonesische topkok William Wongso komt naar Nederland. Bezoekers van de Bijenkorf Den Haag en de Bijenkorf Amsterdam kunnen proeven van de culinaire hoogstandjes van topkok Wiliam Wongso. Doel van de samenwerking is om de Indonesische keuken onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek. Proeven kan van dinsdag 21 mei tot en met zondag 26 mei.
indonesie-bijenkorf

La Ruche

William Wongso verrast bezoekers van het restaurant ‘La Ruche’ in de Bijenkorf Den Haag op dinsdag 21 en woensdag 22 mei met een lunch en op donderdag 23 mei met een diner. In ‘The Kitchen’ in de Bijenkorf Amsterdam kunnen bezoekers genieten van een lunch op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei.

William Wongso

De 63-jarige topkok William Wongso heeft een kookprogramma in Indonesië en is tevens eigenaar van 3 verschillende restaurants. Daarnaast is William Wongso verantwoordelijk voor de samenstelling van gerechten op de vluchten van nationale luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia.

De Indonesische keuken

De Indonesische keuken is mateloos populair in Nederland. Saté Ajam en Sambal Oelek zijn niet meer weg te denken uit de gemiddelde Nederlandse keuken. Dat is bijzonder, want nergens anders ter wereld is de Indonesische keuken zo populair als in Nederland.

Over Indonesië

De Republiek van Indonesië bestaat uit 17.504 grote en kleine tropische eilanden, gelegen tussen de continenten Australië en Azië. Het land heeft 215 miljoen inwoners en meer dan 200 verschillende etnische bevolkingsgroepen. Vanuit Nederland is Indonesië goed bereikbaar. Veel vliegtuigmaatschappijen zoals KLM (via Singapore) Garuda (via Dubai) en Cathay Pacific (via Hong Kong) vliegen naar Indonesië.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Indonesie

Meer informatie over Indonesie vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Indonesie. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Indonesie met Skyscanner

Kaart van Bijenkorf

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.