Samenwerking Johan Cruijf Foundation/Vueling

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling heeft een overeenkomst gesloten met de Johan Cruyff Foundation. Met de samenwerking steunt Vueling de Europese finale van het officiële Cruyff Courts Kampioenen 6 tegen 6 voetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 10 tot en met 12 jaar. Het afgelopen jaar zijn kinderen de strijd met elkaar aangegaan op Cruyff Courts door heel Nederland.

johan-cruijf-foundation-toernooi-voetbal

Op zaterdag 18 mei a.s. vindt de landelijke finale plaats op het voorterrein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier strijden de acht sterkste jongens- en acht sterkste meidenteams van Nederland om de nationale titel “Cruyff Courts Kampioen van Nederland 2013”. De winnaars reizen op 15 juni a.s. met Vueling af naar Barcelona. Vanaf daar vertrekt het gezelschap samen met de finalisten uit Engeland, Denemarken en Spanje naar het Cruyff Court in Igualada, waar wordt gestreden om de Europese titel.

Vueling Penalty Shootout

Daarnaast organiseert Vueling aanstaande zaterdag de Vueling penalty shootout. Tijdens deze penalty competitie krijgen alle deelnemers aan de landelijke finale de mogelijkheid om een reis voor het hele gezin naar een Spaanse Vueling bestemming te winnen. De Vueling Penalty shootout vindt ook plaats op het voorterrein van het Olympisch Stadion. Iedere deelnemer kan via drie penalty’s punten scoren door op een speciaal door Vueling ontworpen banner te schieten. De winnaar vliegt met zijn familie naar de Spaanse zon. Vorig jaar leverde dat voor de winnaar uit Hoogeveen zelfs zijn eerste vliegervaring op.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.