Pearl Jozefzoon doopt lelie op Keukenhof

Na Kleintje Pils en De Telegraaf had op vrijdag 10 mei Pearl Jozefzoon de eer een bloem naar haar vernoemd te dopen. De zangeres, bekend van The Voice of Holland, doopte een naar haar vernoemde lelie, Pearl Queen.

Pearl Josefzoon

Pearl Josefzoon

Royal van Zanten

De lelie kreeg de naam van plantenveredelaar Royal van Zanten. Met de ldoop van de lelie door Pearl Jozefzoon was de opening verricht van de grootste lelieshow ter wereld. De lelieshow staat opgesteld tot en met 20 mei in het Willem-Alexander Paviljoen. Pearl Jozefzoon is vooral bekend als deelnemer aan The Voice of Holland, waar zij als tweede eindigde achter Ben Saunders. De zangeres verzorgde na afloop van de doop ook een optreden.

Prijsuitreiking lelieshow Keukenhof

Vrijdag 10 mei heeft de prijsuitreiking van de keuring van de productgroep Lelie plaatsgevonden. Deze prijsuitreiking werd afgesloten met de doop van een lelie door Pearl Jozefzoon. In de show, die tot en met 20 mei in het Willem-Alexander paviljoen staat opgesteld, staan ca 13.000 stelen

In de jury van de leliekeuring hadden zitting:
Arie Peterse, Joop van Veen, Jaap van Tuyl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lisse

 

Reviews lezen over Lisse

Meer informatie over Lisse vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lisse. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Lisse

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.