Meer mogelijkheden met cOPENhagen Card

De populaire cOPENhagen Card, het pasje dat na betaling van een vast bedrag recht geeft op gratis openbaar vervoer in en rond Kopenhagen, toegang tot circa 75 musea en attracties in de Deense hoofdstad en korting in een reeks café’s en winkels, biedt dit jaar nog meer mogelijkheden. Een aantal belangrijke bedrijven heeft zich bij de regeling aangesloten, zoals het onlangs geopende aquarium Den Blå Planet, het doe-museum Eksperimentarium en het nieuwe Carlsberg Bezoekerscentrum. Vorig jaar kwamen het kunstmuseum Louisiana in Humlebæk aan de Sont en kasteel Kronborg in Helsingør er bij. Dit jaar is het assortiment bovendien uitgebreid met een kaart die 48 uur geldig is. De andere kaarten voor 24, 72 en 120 uur blijven bestaan.

cOPENhagen Card

cOPENhagen Card

Steeds populairder!

De cOPENhagen Card mag zich verheugen in een sterk groeiende populariteit. In de periode 2008-2012 is de verkoop ervan verdubbeld. In 2012 was er een stijging te zien van 17 procent vergeleken met het jaar ervoor. De kaart kan o.a. worden gebruikt voor een rondvaart door de kanalen van de stad, een bezoek aan de interessante dierentuin, aan kasteel Rosenborg (met de kroonjuwelen) en voor een beklimming van de traploze Ronde Toren.

Meer informatie:

Copenhagen Visitor Centre, Vesterbrogade 4A, DK-1620 Kopenhagen K., T +45 7022 2442, touristinfo@woco.dk, www.visitcopenhagen.dk en www.visitdenmark.nl/kopenhagen

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kopenhagen

 

Reviews lezen over Kopenhagen

Meer informatie over Kopenhagen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kopenhagen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kopenhagen met Skyscanner

Kaart van Kopenhagen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.