Vacanceselect: Italië evenement Kasteel de Haar

Reisorganisatie Vacanceselect.nl neemt deel aan het Italië evenement dat van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni georganiseerd wordt in de tuinen en het park van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Bezoekers kunnen zich bij de tent van Vacanceselect.nl laten informeren over verschillende vakantieaccommodaties die de reisorganisatie in Italië aanbiedt, waaronder campings, vakantieparken en agriturismo.

Waterparadijs Camping Centro Vacance Verde Azzurro

Waterparadijs Camping Centro Vacance Verde Azzurro

Italië is met ruim 550 vakantieaccommodaties door vrijwel het gehele land -inclusief Sicilië, Sardinië en Elba- de grootste bestemming voor Vacanceselect.nl. Om de participatie aan de Italië beurs te benadrukken staat Italië ook op de website www.vacanceselect.nl de hele maand mei prominent in beeld, met onder meer acties, aanbiedingen en een wisselende top vijf accommodatie overzicht gebaseerd op een bepaalde regio of thema. Het Italië evenement in Haarzuilens vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. Nadere informatie en boekingen via www.vacanceselect.nl en www.italieevenement.nl.

Waterparadijs Camping Centro Vacance Verde Azzurro

Waterparadijs Camping Centro Vacance Verde Azzurro

Voor ieder wat wils

Onder de top 5 thema’s die de revue passeren onder meer waterparadijzen, top campings aan het Gardameer en in Sardinië, de vijf meest geschikte campings om te gaan fietsen en wandelen en de vijf beste campings voor peuters en kleuters. Op de website kan men niet alleen makkelijk de voorkeursregio binnen Italië en de gewenste accommodatievorm aanvinken, maar eveneens vijftien specifieke voorkeuren aangeven, waaronder airconditioning, aanwezigheid internet, ligging aan zee, meer of strand of kinderanimatie.

Campingtoppers

Onder de Italiaanse campingtoppers het dicht bij Venetië gelegen camping Marina di Venezia aan de Adriatische kust met verschillende type stacaravans en de autovrije camping Del Sole aan het Iseomeer waar men kan logeren in een bungalowtent, Lodgetent, Lodgesuite of stacaravan met airco. Direct aan het Gardameer ligt familiecamping Bella Italia met zelfs een eigen strand voor de gasten. Men kan hier kiezen uit de Lodgetent of verschillende type stacaravans.

Gaat de voorkeur uit naar een luxe appartement of een villa, dan is het Park Residence Il Gabbiano nabij het Gardameer een optie: maar liefst 3 zwembaden plus een kinderbad, wellness faciliteiten en een goed restaurant. Waterratten zijn in hun element op vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro in de regio Marche: er is een aquapark van 2,5 hectare met glijbanen, een Grand Canyon River, hydromassage, een lagune, kinderspeeltoestellen en apart kinderbad, ook voor de allerkleinsten.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Italië

 

Reviews lezen over Italië

Meer informatie over Italië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Italië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Italië met Skyscanner

Kaart van Italië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.