The Battle garandeert spektakel Bobbejaanland

Met de nieuwe spektakelshow ‘The Battle’ dompelt Bobbejaanland zijn bezoekers helemaal onder in het Wilde Westen van vandaag. In een show waar de adrenaline van afdruipt nemen cowboys te paard het op tegen cowboys op een BMX. De show loopt sinds 27 april nog tot en met 25 augustus en wordt twee keer per dag opgevoerd in het weekend, en op feest- en vakantiedagen.

bmx-skills-bobbejaanland

The Battle

Het klassiek westernverhaal ruimt deze zomer plaats voor ‘The Battle’, een cowboyshow in een modern jasje. Strakke BMX-trucs afgewisseld met verbluffende paardenstunts zijn de twee ingrediënten van de nieuwste show van Bobbejaanland. Tel daar nog de opzwepende beats van DJ WRAPITUP (alias Thomas van Goethem) bij op, en je weet dat ’t Plezantste Land een zomer vol spektakel tegemoetgaat. Welke cowboys gaan lopen met het grootste applaus…?

Skillznation

Skillznation, dat onder andere het rope skippingteam ‘BB Crew’ naar Belgium’s Got Talent zond (waar de act net naast de eerste prijs greep), levert het BMX trialteam voor ‘The Battle’. BMX ‘trial’ is een discipline waarbij hindernissen moeten genomen worden met de fiets of BMX, zonder hierbij met de voeten aan de grond te komen. Behendigheid en durf zijn hierbij onontbeerlijk. Meer weten? www.skillznation.com.

Thomas Van Goethem

Dj WRAPITUP, in het echte leven Thomas Van Goethem, werd bij het grote publiek bekend als ‘Jonas Kronkel’ uit de kinderserie ‘BOOH!’ op VTM Kzoom. Hij acteert en zingt sinds zijn negende en stond al op het toneel in verschillende musicals (Suske en Wiske, Kuifje en de Zonnetempel, Sound of Music, …). Ook op het kleine scherm kan je hem dikwijls aan de slag zien. Zo speelde hij gastrollen in Thuis en Code 37 en had hij een hoofdrol in ‘De 5e Boog’ op Ketnet. Hiernaast is Thomas ook actief als stemacteur voor verschillende commercials en tekenfilms. Hij sprak de stem van ‘Wickie De Viking’ in, alsook die van Willie, de beste vriend van Maya de bij.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bobbejaanland in België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.