Holiday Inn Express Rotterdam CS geopend

Holiday Inn Express Rotterdam – Central Station heeft op 2 mei jl. haar deuren geopend. Dit nieuwe hotel ligt in het centrum van Rotterdam aan het Hofplein, op loopafstand van Rotterdam Centraal Station en het winkel- en uitgaansgebied rondom de Lijnbaan.

holiday-inn-express-hotel-rotterdam-centraal-station-geopend

Ideaal vertrekpunt

Een aantal grote multinationals bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Dit alles maakt het hotel ideaal voor zakelijke gasten, maar ook voor toeristen. De ligging nabij het Centraal Station is ideaal als vertrekpunt om alle highlights van de stad te bezichtigen. Cultuurliefhebbers komen bijvoorbeeld gemakkelijk naar het Museumpark waar zij onder andere de Kunsthal en Museum Boijmans van Beuningen kunnen bezoeken.

Over het hotel

Het hotel heeft 214 ruime kamers en een modern ogende lobby en bar. Ook beschikt het hotel over een eigen parkeergarage met 81 parkeerplaatsen. Holiday Inn Express Rotterdam – Central Station is een project van The Vincent Hotel Group die onder andere ook het net geopende Holiday Inn Express Arnhem, Holiday Inn Express The Hague – Parliament en Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp exploiteren. Het nieuwe hotel in Rotterdam is, net zoals de andere hotels, gevestigd in een voormalig kantoorgebouw.

Marijn Neelen, General Manager van het hotel

In het nieuwe Holiday Inn Express Rotterdam – Central Station bieden wij onze gasten een uitstekende service voor een aangename prijs. Onze gasten mogen rekenen op een goede nachtrust, een gratis ontbijt en zij kunnen in het gehele hotel gratis gebruik maken van de draadloze internetverbinding.

Er zijn wereldwijd 2.133 Holiday Inn Express hotels (198.848 kamers) en er zitten 455 hotels in de pijplijn. Deze zullen in de komende drie jaar open gaan.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van het Holiday Inn Express Rotterdam – Centraal Station in Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.