Hemelvaartweekend – Keukenhofweekend

Keukenhof bruist, staat volop in bloei en biedt op 9, 10, 11 en 12 mei veel extra activiteiten – De grootste lelieshow ter wereld: 9 tot en met 20 mei. De show wordt vrijdagochtend 10 mei officieel geopend Pearl Jozefzoon! Zij doopt haar eigen lelie en verzorgt natuurlijk ook een optreden.

keukenhof_lisse_interactiever_2

Bob de Bouwer komt naar Keukenhof.

Ook voor de jonge bezoeker is dit weekend veel extra’s te beleven. De bekendste bouwvakker van de wereld geeft van 9 tot en met 12 mei een fantastische show met aansluitend een Meet&Greet. Bob vertelt een leuk verhaal, zingt zijn bekende liedjes en je kunt hem na de show ontmoeten en met hem op de foto gaan. Kinderen beleven een middag op Keukenhof om nooit te vergeten!
Tijden: 14:00 uur en 16:00 uur

Met de nieuwe speurtocht kun je Keukenhof ontdekken. En daarna is het tijd voor de doolhof, dierenweide, nijntje speeltuin of voor de stapstenen.

Avondopenstelling

Vrijdag 10 mei is Keukenhof extra lang geopend. Het park is die avond open tot 21.00 uur. Er zijn muziekoptredens van artiesten uit de Bollenstreek. Het Oranje Nassau Paviljoen biedt een All You Can Eat buffet.

Moederdag-Bloemendag

Maak jouw unieke boeket op zondag 12 mei! Geef iets bijzonders. Maak zelf een kleurrijk boeket op Keukenhof en verras je moeder.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lisse

 

Reviews lezen over Lisse

Meer informatie over Lisse vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lisse. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Keukenhof in Lisse

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.