Good Food Festival in Estland!

Fan van festivals, maar heeft de crisis nu ook in jouw portemonnee toegeslagen? Dan is het Good Food Festival iets voor jou! Good Food Festival is hét grillfeest in Pärnu en elk jaar bezoeken duizenden mensen dit gratis festival. Het festival zal plaatsvinden van 7 juni t/m 8 juni.

estonian-food

Meer dan een eetfestijn

Het grillfeest is meer dan alleen een eetfestijn, want naast heerlijk eten kun je er ook genieten van een cultureel programma in de prachtige natuur. Voedingsproducenten en importeurs introduceren nationale en internationale culinaire hoogstandjes in de restaurants op locatie, met elk een ander land als thema. Terwijl er lekker gekookt en gegeten wordt kan er ook nog gefeest worden op muziek van artiesten uit binnen- en buitenland.

Verschillende bands, zoals Boondocks, FreeRide, The Pedestrian Hit Squad en Kolumbus Kris zullen optreden. Op beide dagen zullen voor jong en oud kookwedstrijden en viswedstrijden gehouden worden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Pärnu, Estland

 

Reviews lezen over Pärnu, Estland

Meer informatie over Pärnu, Estland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Pärnu, Estland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Pärnu, Estland met Skyscanner

Kaart van Pärnu, Estland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.