Estland: 3 tips van stijlicoon Ženja Fokin

Vanaf deze maand vragen we bekende Esten naar hun persoonlijke aanraders in Estland. Zij delen hun favoriete restaurants, onbekende shopadresjes, fijne kuuroorden etc. Kortom, insider tips uit Estland die je niet wil missen.

Ženja Fokin

Ženja Fokin

We trappen deze eerste editie af met tips van Ženja Fokin, voormalig stylist van de sterren, tv-persoonlijkheid en stijlgoeroe. Ženja Fokin:

Ik reis al mijn hele leven en vind het geweldig! Een land dat een magische indruk op mij heeft achtergelaten is Canada en geeft mij hetzelfde goede gevoel als mijn vaderland Estland.

De top 3 van Ženja

1. Eiland Hiiumaa

Dit is één van de weinige plaatsen waar je geen bereik hebt met je mobiele telefoon en dit is af en toe een echte luxe! Je kunt hier wandelen in het prachtige bos en op de velden ervaar je een heerlijke rustgevende stilte.

2. Het prachtige Toila

Een heerlijk Spa Resort en zeker een bezoekje waard als je lekker wilt ontspannen. Het resort was de zomerresidentie van de eerste president van Estland ‘Konstantin Pats’. Ook de nabijgelegen waterval van kalksteen Ontika genaamd, is een geweldige plek.

Een ritje op de Tallinn-Valga Road

Deze weg is 236 km lang en gaat van Noord- naar Zuid- Estland. Als je weinig tijd hebt en je wilt veel van het land zien dan is dit een echte aanrader, want in drie uur zie je heel veel van Estland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Estland

 

Reviews lezen over Estland

Meer informatie over Estland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Estland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Estland met Skyscanner

Kaart van Estland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.