Cultifest is een feest voor alle culturen

Cultifest wordt van 9 tot en met 12 mei georganiseerd in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met diverse rijke culturen. Naast informatieve stands biedt het evenement een gezellige bazaar en live entertainment.

Het festival der culturen

Bezoekers maken tijdens Cultifest kennis met andere culturen. Naast eten en drinken uit verschillende culturen kunnen de bezoekers ook genieten van muziek- en dansvoorstellingen.

Op donderdag 9 mei kunnen onze jongste bezoekers op de foto met Bob de Bouwer. iDance, met zangeres Raffaëlla Paton, vermaakt de gasten op de eerste dag met een live optreden. Op vrijdag 10 mei kunnen gasten genieten van de Telekids Disco Show. Op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei vinden diverse zang en dans optredens plaats.

Aldus Tamer Karademirli, organisator van Cultifest. De beursvloer is gevuld met stands die informeren over reizen naar Turkije en Marokko, trouwen, het starten van een eigen bedrijf, gezondheid en onroerend goed in het buitenland. Verder kunnen bezoekers ook aan diverse workshops deelnemen of kruiden, specerijen of sieraden kopen bij de gezellige bazaar. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en luchtkussens aanwezig.

Gevarieerd en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin

Cultifest biedt bezoekers een gevarieerd dagje uit voor het hele gezin, want naast de informatiestands en de bazaar biedt het festival veel speelmogelijkheden en een interessant entertainment programma.

Tickets kosten € 5,00 per stuk en kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar Cultifest. Ook parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie en het programma op www.cultifest.nl, facebook.com/cultifest of volg @cultifesti op Twitter.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Den Bosch

 

Reviews lezen over Den Bosch

Meer informatie over Den Bosch vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Bosch. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Den Bosch

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.