Eerste avonturiers op pad in Flevoland

Bijna 700 avonturiers hebben de afgelopen maand gereageerd op de actie ‘Avonturiers gezocht’. Acht daarvan beleven in mei uiteenlopende avonturen bij toeristisch recreatieve ondernemers in Flevoland en delen hun belevenissen via social media. Ook op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. en op twitter @Flevo_Avontuur is te volgen wat zij allemaal beleven. Voor juni wordt er alweer druk gezocht naar nieuwe avonturiers. Aanmelden kan via www.avonturiersgezocht.nl.

flevoland-avonturiers

Interesse voor ‘Avonturiers gezocht’

Vanaf begin april riep Flevoland avonturiers op voor de actie ‘Avonturiers gezocht’. Bijna 700 mensen hebben op de oproep gereageerd door de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. te liken. Hiervan hebben meer dan 120 avonturiers zich ingeschreven voor een mei-avontuur. De acht winnende avonturiers gaan de komende maand, alleen of met familie en vrienden, het avontuur van Flevoland ontdekken.Bijzondere avonturen tegemoet


De winnaars hebben bijzondere avonturen gewonnen. Varen op het IJsselmeer, een stap terug in de tijd op Urk, op avontuur in Almere, wandelen in de poldersavanne of de jungle ontdekken. Natuurlijk delen de avonturiers hun bijzondere belevenissen met hun vrienden via social media. Want dat is de bedoeling van de actie; de belevenissen in Flevoland delen met vrienden en volgers. Bij de selectie is daarom vooral gekeken naar de activiteiten en creativiteit van de deelnemers op Facebook.

Inschrijving voor avonturen in juni geopend


Ook in juni zorgen toeristisch recreatieve ondernemers er weer voor dat er van alles te beleven is in Flevoland. Vanaf vandaag tot en met 15 mei kunnen nieuwe avonturiers zich via www.avonturiersgezocht.nl inschrijven voor de volgende avonturen:

  • Aye, aye captain! Ervaar het bruisende leven van de 17de eeuw op de Bataviawerf en sluit deze dag gepast af bij Etensreis de Batavia.
  • Kamperen onder het polderlicht: Neem je kampeermiddel mee en ontdek een uniek stukje Noordoostpolder tijdens Uit-jeTent.
  • Beauty & the Beach: Overnacht op het strand bij Marina Muiderzand om de volgende dag te genieten van beauty en wellness bij Thermen La Mer.
  • De boom in bij Fun Forest: Beleef een waar klimavontuur bij Fun Forest Almere met een pannenkoek toe bij Dubbel-Op.
  • Liefdesepos op Stadslandgoed:  Geniet met theatergroep Suburbia van bijzonder theater in een bijzondere omgeving met tussendoor een smakelijke verrassing.
  • 10 hectare lavendelsnuiven: Ontdek en proef, te midden van 10 hectare lavendel, de veelzijdigheid van deze plant bij Viva Lavandula. Uiteraard pluk je je eigen bosje voor thuis.
  • Cruise en cuisine à la IJsselmeer: Stap na een smakelijke lunch bij Restaurant De Kaap aan boord van De Zuiderzee voor een heerlijke avondcruise over het IJsselmeer.
  • Shoppen en kunsthoppen: Shop er lustig op los in Bataviastad voordat je kunstzinnig losgaat tijdens een aquarelsessie van Kunst Route Lelystad.
  • 
Imago-campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij.
De actie ‘Avonturiers Gezocht’ is een onderdeel van de imago-campagne ‘Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij’ van 2013. Toerisme Flevoland wil met deze campagne meer bekendheid genereren voor Flevoland als bestemming voor een dagje uit of een verblijf.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Flevoland

 

Reviews lezen over Flevoland

Meer informatie over Flevoland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Flevoland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Flevoland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.