40 kunstschildertjes kleuren megawand Duinrell

Op woensdag 8 mei gaan circa veertig kinderen op Attractiepark Duinrell een megawand van 30 meter inkleuren. Het ontwerp van de megawand is ontwikkeld door de decoratiedienst van Duinrell. Verder zijn er nog vijf kinderen uitgenodigd om op de wand, op een extra ruimte van één meter, hun eigen ontwerp in te kleuren.
Bij hun inspanningen worden de kinderen begeleid door medewerkers van Duinrell en studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam en Nimeto.

Duinrell, Wassenaar

Duinrell, Wassenaar

Project

Het ‘megadoek’ met een totale lengte van 35 meter is het hele seizoen op het hekwerk, naast de vorig jaar geopende familieachtbaan Dragonfly, te zien. Het inkleuren gaat op 8 mei om 10.00 uur van start, nadat de wand door Rick de Kikker – de gastheer van Duinrell – is onthuld. Naar verwachting is het resultaat rond 12.30 uur te zien.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Wassenaar

 

Reviews lezen over Wassenaar

Meer informatie over Wassenaar vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Wassenaar. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Duinrell in Wassenaar

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.