Green Globe certificaat Park Plaza

Park Plaza Amsterdam Airport heeft het Green Globe certificaat in ontvangst genomen. Hiermee is het hotel één van de wereldwijd 1.000 erkende duurzame toeristische- en reisbestemmingen. Green Globe is het wereldwijd erkende certificeringprogramma voor duurzaamheid speciaal ontworpen voor de reis- en gastvrijheidindustrie en biedt projectbegeleiding bij organisaties die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen.

Green Globe Certificaat - Park Plaza Amsterdam Airport

Green Globe Certificaat – Park Plaza Amsterdam Airport

Duurzaamheidstrategie

Park Plaza Amsterdam Airport heeft een duurzaamheidstrategie en een bijbehorend investeringsplan opgesteld, om voor meerdere jaren duurzame oplossingen te realiseren. De vier eisen die Green Globe stelt aan een gecertificeerde instelling, hebben betrekking op een goed functionerend milieuzorgsysteem, op naleving van de lokale milieuwetgeving, het leveren van een bijdrage aan lokale natuur- en milieubescherming en op het verschaffen van werkgelegenheid aan de lokale bevolking. Om deze aspecten goed te kunnen naleven, hebben de medewerkers van Park Plaza Amsterdam Airport een duurzaamheidtraining gevolgd. Dit vaste onderdeel van de certificering is succesvol afgerond door de medewerkers. Maarten Arlman, hotelmanager van Park Plaza Amsterdam Airport:

Dat we de officiële bekroning op onze inzet met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in ontvangst mogen nemen, verheugt het team en mijzelf enorm. Ons hotel werkt, net als de overige hotels van PPHE Hotel Group, hard aan zijn verduurzaming en levert hiermee een bijdrage aan het corporate duurzaamheidbeleid dat verankerd is in het Corporate Social Responsibility plan. Wij zien iedere dag als een nieuwe mogelijkheid om het verschil te kunnen maken in het bewust en duurzaam omgaan met onze omgeving.

Over PPHE Hotel Group Limited

PPHE Hotel Group Limited (voorheen Park Plaza Hotels) bezit, huurt, ontwikkelt, exploiteert en franchised full service upscale en lifestyle hotels op hoofdbestemmingen en regionale centra in met name Europa. De meerderheid van de hotels van de roep opereren onder twee verschillende merken, Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otel®. De Groep heeft een exclusieve licentie van Carlson, een wereldwijd niet-beursgenoteerd reis- en gastvrijheidbedrijf, om Park Plaza® Hotels & Resorts te ontwikkelen en te exploiteren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Over Green Globe

Green Globe is het wereldwijd erkende certificeringprogramma voor duurzaamheid speciaal ontworpen voor de reis- en gastvrijheidindustrie en biedt projectbegeleiding bij organisaties die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen. Green Globe geeft reis- en gastvrijheidorganisaties een raamwerk waarmee zij voortdurend hun duurzaamheidprocessen kunnen beheersen, monitoren en verbeteren. Green Globe is geaffilieerd lid van de World Travel Organization en is onderdeel van de World Travel & Tourism Councill (WTTC). Voor meer informatie zie: www.greenglobe.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.