Düsseldorf Airport ontvangt Skytrax Award

Düsseldorf Airport werd woensdag in Geneve bij de uitreiking van de prestigieuze Skytrax World Airport Awards bekroond met de titel ‘Best Regional Airport Europe’. Een grote eer voor de grootse luchthaven van Noordrijn-Westfalen, want de award is toegekend op basis van de mening van 12 miljoen passagiers wereldwijd. Düsseldorf Airport eindigde tevens bij de vijf beste luchthavens van de wereld in de categorie ‘20 tot 30 miljoen passagiers’ en behoort tot de top 30, door Skytrax beoordeelde, luchthavens wereldwijd.

Sky Trax Award Düsseldorf Airport

Sky Trax Award Düsseldorf Airport

Reacties

Volgens Christoph Blume, woordvoerder van het luchthavenmanagement, is de award voor het hele team van Düsseldorf Airport een bijzondere eer:

Elke dag werken we, met onze partners, hard aan het steeds weer verbeteren van de luchthaven. Dat onze passagiers dit in een empirisch onderzoek bevestigen, toont aan dat we op de goede weg zijn.

Namens Düsseldorf Airport werd de prijs in Geneve in ontvangst genomen door Honerla Lutz, vice president Marketing & Strategy.

Top 30 van de wereld

Edward Plaisted, voorzitter van Skytrax:

Het was een zeer goed jaar voor Düsseldorf Airport, dat voor de eerste keer tot de top 30 van de luchthavens van de wereld behoort. Naast een tal van voordelen, waarderen de passagiers vooral de ligging van de luchthaven en de nabijheid van het stadscentrum.

World Airport Awards

De ‘World Airport Awards’ zijn de meest prestigieuze onderscheidingen voor exploitanten van luchthavens. De awards worden sinds 1999 jaarlijks toegekend door het Britse adviesbureau Skytrax Research. Dit jaar is een enquête verstuurd naar meer dan 12 miljoen passagiers wereldwijd en zijn 395 luchthavens beoordeeld. De Skytrax-enquête verzamelt meningen van passagiers op basis van 39 categorieën.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Düsseldorf

 

Reviews lezen over Düsseldorf

Meer informatie over Düsseldorf vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Düsseldorf. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Düsseldorf met Skyscanner

Kaart van Düsseldorf

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.