Detoxen met Lighthouse Works

Lighthouse Works, specialist op het gebied van retraites, detoxen en yoga, biedt twee keer per maand detoxweekenden aan voor wie na een lange zomer behoefte heeft aan een gezond lichaam en heldere geest. Voor (jonge) professionals die bewuster in het leven staan, zijn het voorjaar en de winter dé seizoenen om te detoxen. Lighthouse Works zorgt met sapvasten, yoga, workshops en meditatie voor een energieboost voor succesvolle professionals die hun accu willen opladen en tegelijkertijd de vakantiepondjes kwijt willen.

Hotel Heerlickheijd

Hotel Heerlickheijd

Weg met de afvalstoffen

Sapvasten is een effectieve manier om je lichaam te ontdoen van afvalstoffen, om de darmflora te reinigen van schadelijke invloeden en om overtollige vetreserves aan te pakken. Een “schoon” lichaam is bovendien veel beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Lighthouse Works gelooft dat effectief afvallen alleen werkt door detoxen in combinatie met beweging, want juist dan worden opgeslagen vetten verbrand. Die nodige beweging en ontspanning krijg je door yogalessen, begeleide meditaties en wandelingen door het bos.

In luxe aan je gezondheid werken

Een overvol schema en lange dagen op je werk? Ontspanning ligt binnen handbereik. Lighthouse Works biedt driedaagse detoxweekenden aan in groepen van maximaal 18 deelnemers in een luxe 4* hotel middenin de Veluwse bossen, op één uur rijafstand van Amsterdam. Het Detoxpakket bestaat uit dagelijks vier glazen versgeperste fruit- en groentesappen aangevuld met onbeperkt water en kruidenthee. Ook krijg je een Ayurveda voedingsworkshop en dagelijks een leverpakking, meditatie, yogalessen en boswandelingen. Professionele deskundigen adviseren je over hoe je jouw weerstand verhoogt, om kunt gaan met (werk)stress en overtollige vetreserves kwijtraakt.

Mediteren in het bos

Mediteren in het bos

Méér dan alleen detox

Naast detoxprogramma’s biedt Lighthouse Works ook andere tools om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Behalve detoxen kun je ook beautybehandelingen, massages, coachingsessies, voedingsworkshops, creatieve workshops en Reiki-behandelingen boeken. Ook organiseert Lighthouse Works retraiteweekenden om je even helemaal terug te trekken uit de alledaagse chaos om in alle rust tot jezelf te komen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ermelo

 

Reviews lezen over Ermelo

Meer informatie over Ermelo vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ermelo. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Ermelo

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.