FunForKids op 27 april 2013 in Apeldoorn

De dag na de Koningsspelen op de nieuwe Koningsdag-datum is het oranjefeest bij familiepretpark Koningin Juliana Toren dankzij een royale korting van FunForKids kadokaart. Kortom, een vorstelijke traktatie voor een prins(es) heerlijk dagje uit aan het begin van de meivakantie ter voorbereiding op het inhuldigingsfeest van 30 april!

koningin-julianatoren-apeldoorn-funforkids

Hoe werkt de speciale oranje korting?

Ga naar de website www.funforkidskaart.nl en klik op de oranje aanbieding
en koop de entreetickets voor Koningin Juliana Toren in Apeldoorn voor slechts € 10,– . De normale toegangsprijs is € 19,95. Deze speciale tickets zijn uitsluitend geldig op 27 april 2013 en te koop via de site van de FunForKids kadokaart. Toegang voor kinderen t/m 1 jaar is gratis.

Nieuw en uniek

FunForKids kadokaart is een nieuwe en unieke kadokaart voor (gezinnen met) kinderen die een half jaar geleden is gelanceerd en enthousiast is ontvangen door dagattracties en landelijke winkelketens. De kadokaart is online te koop en kan worden opgeladen met een bedrag naar keuze. Tevens is de kaart te koop in de winkelketens als Top1Toys en Jumbo. Met een FunForKids kadokaart kan men tickets kopen bij attractieparken, dierentuinen of musea.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.