Het gehele jaar cruises in de Cariben

Op veler verzoek van reisbureaus en consumenten heeft MSC Cruises besloten het hele jaar door te varen in Noord-Amerika, waaronder de populaire bestemmingen in de Cariben. Vanaf november 2013 kunnen passagiers het gehele jaar cruises maken vanuit Port Miami aan boord van de MSC Divina. Dit Fantasia klasse schip van de Mediterrane cruiserederij werd vorig jaar officieel verwelkomd binnen de vloot van MSC Cruises.

gehele-jaar-cruises-in-de-cariben-msc-cruises

Recordgroei voor MSC Cruises

In 2003 begon MSC Cruises met een investering van meer dan 6 miljard euro en twee schepen. Vanaf dat moment heeft MSC Cruises haar vloot ieder jaar uitgebreid met een nieuw schip, zoals de onlangs gedoopte MSC Preziosa. De afgelopen 8 jaar bood MSC Cruises herfst- en winter afvaarten vanuit Noord-Amerika aan en vanaf dit jaar zijn cruises in dit gebied het hele jaar door mogelijk. Het besluit toont inzet en vertrouwen van MSC Cruises in de Noord-Amerikaanse markt. Zo zegt Richard E. Sasso, President & CEO MSC Cruises V.S.:

Sinds de introductie van de MSC Divina in deze markt is de populariteit van cruisen in dit gebied op zijn zachts gezegd enorm. We hebben goed geluisterd naar de verzoeken van reisagenten en consumenten en zijn verheugd hen deze uitbreiding te kunnen mededelen.

Volop genieten vanaf Miami

MSC Divina zal een jaarschema varen met Port Miami als thuisbasis. Port Miami Director Bill Johnson zegt:

Port Miami verwelkomt MSC Cruises en is blij met de komst van de MSC Divina. Het nieuwe schema is een grote verbetering met betrekking tot het huidige cruise aanbod van populaire Caribische bestemmingen.

Het exacte reisschema wordt binnenkort bekend gemaakt. MSC Divina beschikt over 1.751 hutten en 27.000 vierkante meter aan openbare ruimte waaronder restaurants, bars, een casino, vijf zwembaden (waaronder de ‘Infinity Pool’), een bowlingbaan, een fitnessruimte en de MSC Aurea Spa. Op het schip bevindt zich ook de MSC Yacht Club. Dit exclusieve VIP gedeelte op het schip biedt gasten een verblijf in een van de 69 luxe suites, 24/7 butler- en conciërgeservice, speciaal geselecteerde wijnen, privé toegang tot de spa, en een private dining room. Aan boord van de MSC Divina genieten gasten van de Mediterrane gastvrijheid en luxe. MSC Cruises is een familiebedrijf en draagt deze waarden graag uit naar haar gasten. Kinderen onder de 18 jaar varen gratis mee met twee betalende –volwassen- medereizigers.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Miami

 

Reviews lezen over Miami

Meer informatie over Miami vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Miami. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Miami met Skyscanner

Kaart van Miami

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.