AmsterdamYourWay – De destination manager

AmsterdamYourWay is een nieuwe destination management service voor individuele zakenreizigers, kleine delegaties en veeleisende particulieren die Amsterdam en omgeving bezoeken. AmsterdamYourWay biedt exclusieve accommodaties in boutique hotels en luxe B&Bs en op maat samengestelde leisure programma’s.

amsterdam-your-way-de-exclusieve-destination-manager

Zakenreizigers

Bijna zestig procent van de Amerikaanse zakenreizigers voegt privé-tijd aan een zakelijk bezoek toe*. Voor zakenreizigers uit andere landen liggen die cijfers nauwelijks anders. In de praktijk blijken veel zakenreizigers met die privé-tijd echter niet verder te komen dan een wandeling of een bezoek aan een van de grootste toeristische trekpleisters.

AmsterdamYourWay

Ook bij Nederlandse bedrijven is het eerder regel dan uitzondering dat men na de zakelijke besprekingen omhoog zit met bezoekende buitenlandse relaties en hen aan hun lot overlaat. AmsterdamYourWay vult die extra tijd volledig op maat in, met excursies en activiteiten die aansluiten bij persoonlijke interesses. Om deze extra activiteiten optimaal in te passen in de zakelijke verplichtingen beschikt AmsterdamYourWay over een netwerk van chauffeurs die op afroep beschikbaar zijn. Het aanbod bestaat verder uit eendaagse trainingen en workshops en exclusieve buitenactiviteiten, zoals roeitochten en privé-bezoeken aan bijzondere instellingen. Kijk voor meer informatie op www.amsterdamyourway.com.

*Bron: NBTC-MarketScan USA 2011

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.