De muzikale passie van Portugal

Met de nieuwe website www.cultugarve.com wordt de unieke, eigen cultuur van zuidportugal zichtbaar. De online agenda vermeldt de rijke culturele aspecten in de Algarve, met een focus op de live muziek die in de talrijke clubs en restaurants plaatsvindt. Dankzij cultugarve.com nu meer toegankelijk voor zowel inwoners als bezoekers van de Algarve.

muzikale-passie-algarve-portugal

subtitel

Voor velen staat de Algarve gelijk aan voordelige zon-, zee- en strand vakantie, maar er is veel meer te beleven; er is een verborgen schat aan muziek en andere culturen. De samensmelting van de Portuguese cultuur en muziek, met die van de voormalige koloniën Angola en Brazilië resulteert in unieke muziekstijlen die met zichtbaar veel passie, plezier en energie gespeeld en bewonderd worden. Fado, semba, jazz, blues, rock, latin en samba, allemaal in de meest muzikale taal van de wereld, a Língua Portuguesa.

Een zonnige vakantie vol tropische, muzikale passsie? Het kan in de
Algarve, in het zuiden van Portugal.

Até logo, até breve,
tot binnenkort in de Algarve.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Portugal

 

Reviews lezen over Portugal

Meer informatie over Portugal vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Portugal. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Portugal met Skyscanner

Kaart van Portugal

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.