VVV Midden-Limburg: Maasplassen magazine

Het toeristische (watersport)seizoen in Midden-Limburg is officieel van start gegaan met de lancering van het nieuwe Maasplassen magazine (voorzien van een QR-code) dat door VVV Midden-Limburg wordt uitgegeven. De in Midden-Limburg gelegen Maasplassen vormt het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. het gebied omvat ruim 3000 hectare aan grote en kleine plassen die aaneengeschakeld met de Maas liggen, en vormt een prachtig decor voor watersport, natuur en cultuur.

maasplassen-magazine-midden-limburg-startschot-watersportseizoen-2013

Maasplannen Magazine

Het 32 pagina’s tellende Maasplassen magazine staat boordevol informatie over de Maasplassen in zijn algemeenheid, zwemmogelijkheden aan de dagstranden, jachthavens met hun voorzieningen, adressen om te eten en te slapen langs de Maas, informatie over duiken en vissen, en nog veel meer. De overzichtelijke kaart in het midden van het magazine geeft een goed overzicht van het waterrijke gebied.

Naast een Nederlandse versie is er ook een Duitse versie van het Maasplassen magazine om ook de Duitse gasten van informatie te kunnen voorzien. De cover van het magazine is voorzien van het Layar logo en een QR code. Door het scannen hiervan met een mobiele telefoon of i-pad wordt er extra informatie in de vorm van een filmpje zichtbaar.

maasplassen-magazine-startschot-watersportseizoen-2013-vvv

Het Maasplassen magazine is gratis verkrijgbaar bij de VVV’s en agentschappen in Roermond, Roerdalen, Reuver, Weert, Thorn en Stevensweert. Informatie over de Maasplassen is ook te vinden op www.maasplassen.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Midden-Limburg

 

Reviews lezen over Midden-Limburg

Meer informatie over Midden-Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Midden-Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Midden-Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.