Bevrijdingsfestival Zoetermeer: Golden Earring!

Op zondag 5 mei 2013 is het weer zo ver: Bevrijdingsdag! Voor menigeen betekent dit een dag vol muziek, lekker eten en drinken en vooral een hele hoop gezelligheid! Ook dit jaar worden in het hele land Bevrijdingsfestivals gehouden. Zo ook op de Markt in Zoetermeer, waar dit jaar de nu al legendarische band Golden Earring de oren van velen zal voeden met de beste rock van Nederlandse bodem.

bevrijdingsdag2013_zoetermeer

Een geweldig feest in Zoetermeer

Het Bevrijdingsfestival heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd. Veel nationaal bekende artiesten, zoals Ilse de Lange, Roel van Velzen, De Dijk, Alain Clark en Waylon beklommen het podium op de Markt en wisten, met de vele duizenden toeschouwers, een geweldig feest in Zoetermeer te maken. Het is dan ook fantastisch dat Golden Earring besloten heeft om dit jaar op 5 mei Zoetermeer aan te doen.

Voor elk wat wils

De festiviteiten starten om 13.00 uur op de Markt met het ontsteken van het Bevrijdingsvuur. Er is voor elk wat wils, zoals het Open Podium met tal van lokale culturele acts, een circusspeelplaats, een ballonnenwedstrijd en een hondendemonstratie. Daarnaast is er in het Stadsmuseum een mini-tentoonstelling over de Tweede Wereldoorlog en in Bioscoop Utopolis i.s.m. Filmtheater Cine Utopia een gratis filmvoorstelling voor senioren.

Drie nationaal bekende artiesten

Het avondprogramma bestaat uit optredens van drie nationaal bekende artiesten. Vanaf 18.30 uur barst op de Markt dan ook een geweldig feest los. Naast Golden Earring zullen ook Postmen en Di-RECT het Zoetermeerse podium betreden. Zoals gebruikelijk zijn alle activiteiten gratis toegankelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op www.promotiezoetermeer.nl. Ook kunt u contact opnemen via e-mail: info@promotiezoetermeer.nl. Voor de meest actuele informatie is er een speciale twitter hashtag: #5mei079.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zoetermeer

 

Reviews lezen over Zoetermeer

Meer informatie over Zoetermeer vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zoetermeer. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zoetermeer

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.