Jazzkaar Festival 2013 Tallinn, Estland

Estland kent dit jaar een aantal mooie evenementen, zo ook de 24e editie van het Jazzkaar festival welke van 19 t/m 20 april, in het Marina Pavilion in de haven van Tallinn zal plaatsvinden. Dit voorjaarsfestival brengt de beste jazzmuzikanten van de wereld samen, en kent een aantal prachtige optredens, waaronder een optreden van soul-jazz zangeres Zara McFarlane samen met pianovirtuoos Hiromi. McFarlane zal tevens de openingsconcert van het festival verzorgen. Verder staan op het programma: de nieuwe generatie ster vocalist Gregory Porter uit Amerika en het kwartet van de legendarische saxofoon speler Charles Lloydi samen met Jason Moran, Reuben Rogers en Gregory Hutchinson.

zara_mcfarlane_jazzkaar2013

Onvergetelijke avond

Jazzkaar is voor de jeugd en uitgaans liefhebbers dan ook een echte aanrader! Op de vrijdag en zaterdag avonden wordt het Marina Pavilion omgetoverd tot een club met optredens van opkomend club bandjes en DJ’s. Door de prachtige locatie met de sfeer van een echte club wordt het een avond om nooit te vergeten.

Kijk voor meer informatie op www.jazzkaar.ee

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tallinn

 

Reviews lezen over Tallinn

Meer informatie over Tallinn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tallinn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Tallinn met Skyscanner

Kaart van Tallinn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.