Culinaire hoogstandjes uit Estland

De van oorsprong Estse Heidi Pinnak heeft zichzelf bewezen in Lyon. Het team van koks, onder leiding van Pinnak, eindigde op de 14e plek van de in totaal 24 finalisten in een van ‘s werelds meest prestigieuze chefs kampioenschappen.
Heidi Pinnak, als enige vrouwelijke deelnemer, versloeg leidende culinaire chef-koks uit Italië en Nederland. Met haar 14e plek op de wereldranglijst bewijst ze dat culinair Estland ook meetelt op internationaal niveau.

cuinair_estland

Culinair unicum

De manier waarop Esten hun culinaire hoogtepunten bereiden is decennia lang beïnvloedt door de Duitse, Russische en Scandinavische keuken. Deze combinaties vindt je dan ook nergens anders in de wereld en kan omschreven worden als uniek. Vergeleken met de beste restaurants uit Europa, waar Estland zeker ook bij hoort, zijn de prijzen relatief laag en het eten dus betaalbaar. Wanneer Estland dan ook wordt bezocht, vergeet dan niet naar één van de lekkere betaalbare restaurants te gaan. De top 50 restaurants die is samengesteld is een betrouwbare gids voor de ontdekkingstocht door Estlands culinaire keuken.

Breng een bezoek aan www.visitestonia.com voor top 50 beste restaurants in Estland

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Estland

 

Reviews lezen over Estland

Meer informatie over Estland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Estland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Estland met Skyscanner

Kaart van Estland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.