Kadriorg Art Museum weer open voor publiek

Het Kadriorg Art Museum in Estland, dat 7 maanden was gesloten wegens renovatie is sinds 9 februari 2013 weer open voor publiek. Het museum is volledig in een nieuw jasje gestoken, en heeft als openings expositie het prachtige werk van Ilya Repin: “Repin. A Russian Master’s Life and Work in Finland”.

kandrioru_kunstmuseum_estland

Ilya Repin

De expositie is georganiseerd met de hulp van het Atheneum Museum in Helsinki. Ilya Repin (1844-1930) is een van de beroemdste Russische kunstenaars uit zijn tijd. Zijn werk is over de hele wereld bekend en hij wordt gezien als een grote realist. Zijn werken, die vaak maatschappelijk kritische elementen bevatten, weerspiegelt het dagelijks leven van de gewone burger en boeren. “Repin. A Russian Master’s Life and Work in Finland” is te bewonderen in het Kadriorg Art Museum tot 18 augustus 2013.

Voor meer informatie bezoek de website: www.kadriorumuuseum.ee

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Estland

 

Reviews lezen over Estland

Meer informatie over Estland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Estland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Estland met Skyscanner

Kaart van Estland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.