Droomresorts met Hilton HHonors kortingen

Dankzij het nieuwe Dream Resort Promotion van Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma van de tien verschillende merken van Hilton Worldwide, kunnen gasten op verschillende topbestemmingen resorts boeken met kortingen die oplopen tot 30%.
hilton-hhonors-mauritius-resort

Topbestemmingen zoals Egypte en Portugal

Op de lijst met topbestemmingen staan onder andere Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten en Portugal. De mooie resorts zoals het Hilton Ras Al Khaimah Resort in de Verenigde Arabische Emiraten, Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa in Portugal en Hilton Sharks Bay Resort in Egypte staan allen in Hilton’s top 6 van meeste bezochte resorts in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Leden kunnen genieten van kortingen tot wel 30% door het boeken van minimaal 30 dagen van tevoren bij de geselecteerde resorts. Boeken kan vanaf nu tot en met 14 mei 2013 voor een verblijf tussen 14 maart en 31 december 2013. Ook worden er dan HHonors punten gespaard.

Meer informatie bij Hilton HHonors

 

Reviews lezen over Hilton HHonors

Meer informatie over Hilton HHonors vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hilton HHonors. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Hilton HHonors locaties met Skyscanner

Comments are closed.