Blokarten op Jersey!

Ben jij een echte dare devil en gek op extreme sporten? Ga dan blokarten op Jersey! De sport is overgewaaid uit Nieuw-Zeeland en extreem populair! In slechts tien minuten leer je hoe je met de wind in de zeilen over het strand kunt crossen, met snelheden tot wel 60km/u!
Blokarting (land yachting) at Le Braye, St Ouen's Bay

Blokarting op Jersey boek je op de website van Sunair Kosten € 30,- per uur.

Voortaan drie vluchten per week van Nederland naar Jersey

Vanaf januari 2013 is het mogelijk om driemaal per week, vanaf Amsterdam, naar de Kanaaleilanden te vliegen. Voorheen was dit slechts eenmaal per week mogelijk. Je vliegt vanaf Schiphol met Sunair en Blue Islands.

Shortbreak Jersey, inclusief vlucht, hotel en blokarting

Boek nu een 4-daagse shortbreak Jersey vanaf € 459,- per persoon. Inclusief retourvlucht, transfers, verblijf in Hotel the Revere***, ontbijtbuffet, gratis reisgids en blokarting. Deze reis en vele andere reizen naar de Kanaaleilanden zijn te boeken bij Sunair Vakanties

Blokarting at Le Braye, St Ouen's Bay

Sunair

Sunair Vakanties is een zelfstandige Nederlandse reisorganisatie en dé specialist op het gebied van stedentrips en vakanties naar de Kanaaleilanden. Sunair Vakanties verzorgt al meer dan 30 jaar vakanties voor vele duizenden tevreden klanten. Sunair is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jersey

Reviews lezen over Jersey

Meer informatie over Jersey vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jersey. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Jersey met Skyscanner

Kaart van Jersey

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.