SEO on site sessie voor travelbranche

Een nieuwe aanpak voor het vindbaar maken van je website. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die zelf meer SEO kennis wil opdoen om zo zelf controle te krijgen over de vindbaarheid van je website. In een dagdeel wordt je website geanalyseerd, maak je kennis met de wondere wereld van Google en loop je met hands on advies en verbeterpunten de deur uit.
Sabine en Patrick bereiden een SEO On Site sessie voor

SEO on site sessie

Met deze nieuwe aanpak geef je vooraf de punten aan waar je tegenaan loopt. Wil je meer traffic naar je website sturen? Hoger in Google komen te staan? Meer conversies uit je site halen? Tijdens de sessie loop je de website door op de volgende punten:

  • techniek
  • content
  • usability

De samenhang met social media en vindbaarheid komt aan bod, evenals de werking van Google en hoe je daar zelf voordeel mee kunt doen. De sessie duurt een dagdeel en kan op iedere locatie worden gehouden.

Voor wie is zo’n sessie?

De SEO On Site Sessie is voor iedereen die meer uit zijn website wil halen, zonder meteen vast te zitten aan een contract, projectbasis of duur extern bureau. Voor de sessie heb je (nog) geen kennis van SEO nodig. Of je nou ondernemer of blogger bent, in het mkb, de detailhandel of reisbranche werkt of als internet marketeer graag een second opinion wilt.

Wie zijn wij?

De sessie wordt gegeven door Patrick Mulder van AdFiliate en Sabine de Witte van Blanco Tekst. Samen zijn zij professionals op het gebied van online marketing en hebben jarenlange ervaring in de travel, health, recruitment en retail industrie. Specialisten in hun vak. Eerder deelden zij hun kennis in SEO On Site sessies met o.a. Ausud.com, Auberge Cavaliere en Winkeldochters.com.

Meer informatie bij adfiliate.nl

Comments are closed.