Vliegtickets voor toekomst chronisch zieke kinderen

Fairtickets.nl en Emma Kinderziekenhuis AMC gaan samenwerken om het leven van chronisch zieke kinderen in Nederland te verbeteren.
hetklikt-nu

Half miljoen zieke kinderen

Meer dan een half miljoen kinderen in Nederland zijn chronisch ziek. Dat heeft gevolgen voor hun ontwikkeling, hun schoolloopbaan en hun latere maatschappelijke mogelijkheden. Om psychosociale problemen vroegtijdig te signaleren is een webportaal ontwikkeld: www.hetklikt.nu.


9 Kinderdoelen

Fairtickets.nl verkoopt online vliegtickets naar alle bestemmingen voor het laagste tarief en ondersteunt daarbij 9 kinder goede doelen. Dit kan omdat Fairtickets.nl anders werkt: lage overhead, geen reclame.

Fairtickets.nl directeur Andries van Moorselaar:

Per vliegticket bespaart de consument tot wel 55 euro ten opzichte van andere aanbieders. Onze klant betaalt per vliegticket 25 euro reserveringskosten en daarvan gaat 10 euro gaat naar een goed doel zoals het Emma Kinderziekenhuis AMC. En zelfs met die 10 euro is de consument nog goedkoper uit. Prachtig toch?

KLIK portaal

Het Emma Kinderziekenhuis AMC heeft medische topzorg en een fijne omgeving voor kind en ouder hoog in het vaandel staan. De Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC werft daarvoor de extra benodigde financiële middelen. De opbrengsten van de samenwerking met Fairtickets.nl zullen bestemd zijn voor het KLIK portaal. Het KLIK portaal is gericht op het tijdig signaleren van psychosociale problemen bij chronisch zieke kinderen.

Prof. dr. Martha Grootenhuis van het Emma Kinderziekenhuis/AMC: “Met het geld dat we ontvangen via Fairtickets.nl willen we dat het KLIK portaal voor zoveel mogelijk (chronisch) zieke kinderen in Nederland beschikbaar komt. Op het KLIK portaal kunnen het kind of de ouders een vragenlijst over kwaliteit van leven invullen. De arts kan tijdens het consult via de website de antwoorden van het kind of de ouders opvragen en eventuele problemen signaleren. Op deze manier is er systematische aandacht voor kwaliteit van leven en de ontwikkeling van het zieke kind. Bovendien worden meer psychosociale problemen in een vroeg stadium besproken, zodat er tijdig hulp kan worden aangeboden. Artsen en ouders zijn hier zeer tevreden over.”

Meer informatie bij de fairtickets.nl

 

Reviews lezen over Fairtickets.nl

Meer informatie over Fairtickets.nl vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over vliegen met Fairtickets.nl. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.