VVV Vlaardingen al met hoofd in voorjaar

Hoewel het met temperaturen onder nul en vorige week veel sneeuwpret nog steeds winter te noemen is, is VVV Vlaardingen al met haar hoofd in het voorjaar.
verrassend-uit-vlaardingen

Nieuwe evenementengids Verassend UIT

Begin april valt de nieuwe evenementengids Verrassend UIT Vlaardingen namelijk weer op de deurmat en de eerste voorbereidingen voor de gids zijn inmiddels gestart. Zoals altijd biedt Verrassend UIT Vlaardingen een uitgebreid overzicht van de activiteiten en evenementen in de stad.

Lever uw evenement aan voor de evenementkalender

Belangrijk onderdeel van de gids is zoals altijd de evenementenkalender. Daarom is VVV Vlaardingen nu al op zoek naar alle evenementen en activiteiten, groot en klein en voor jong en oud, die plaatsvinden in de periode april 2013 t/m juli 2013.

Organiseert u in die periode een evenement of activiteit? Laat het VVV Vlaardingen dan weten! Door uw evenement en/of activiteit bij de VVV bekend te maken, bereikt u gratis een groot publiek. U kunt de gegevens aanleveren via de website of lever ze aan via info@vvv-vlaardingen.nl. Organisatoren zijn uiteraard vrij om op ieder gewenst tijdstip evenementen en activiteiten bij ons kenbaar te maken. Echter, voor plaatsing in de gids moeten de evenementen voor maandag 4 februari zijn aangemeld.

De VVV streeft met de evenementengids naar een totaaloverzicht van activiteiten in de stad.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaardingen

 

Reviews lezen over Vlaardingen

Meer informatie over Vlaardingen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vlaardingen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vlaardingen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.