Enthousiast over VVV magazine Midden in Limburg

Theatertalent en ambassadrice van de ECI Cultuurfabriek Suzan Seegers ontving op maandag 
21 januari 2013 het eerste exemplaar van het nieuwe VVV magazine “Midden in Limburg” uit handen van Giel Polman, directeur van VVV Midden-Limburg. Naast Suzan Seegers neemt ook Mister Mountainbike Bart Brentjens de lezer mee in een verhaal over zijn Midden-Limburg.
vvv-midden-limburg-magazine

1e Exemplaar nieuwe magazine

De ECI Cultuurfabriek, de nieuwe multifunctionele cultuurtempel van Roermond, was maandag 
21 januari het decor voor de overhandiging van het eerste exemplaar van het nieuwe 
VVV magazine “Midden in Limburg”. Suzan Seegers was enthousiast over het eindresultaat en is er van overtuigd dat dit prachtige magazine de regio prominent op de toeristische kaart zet.


Het VVV magazine “Midden in Limburg” is in 2011 en 2012 zeer succesvol ontvangen en daarom is er voor gekozen om in 2013 in dezelfde lijn verder te gaan.
Al lezend beleeft men de sfeer en gastvrijheid die het smalste stukje van Nederland uitademt. De verhalen en de prachtige foto’s worden compleet gemaakt met adressen van de VVV partners. Onder de noemers Zien, Doen en Beleven, Eten en Drinken en Slapen en Opstaan staan alle adressen voor een heerlijke vakantie, gezellig weekendje weg of geslaagd dagje uit in Midden-Limburg.
Welkom, Midden in Limburg!

“Midden in Limburg” is volledig tweetalig (Nederlands en Duits) en telt 132 pagina’s. Het magazine is onder andere gratis verkrijgbaar bij de VVV’s in Midden-Limburg. Verspreiding vindt ook plaats via VVV partners, VVV’s in heel Nederland en op beurzen in binnen- en buitenland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Midden Limburg

 

Reviews lezen over Midden Limburg

Meer informatie over Midden Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Midden Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.