QatarAirways geeft 2 tickets weg

Qatar Airways geeft 2 tickets weg naar aanleiding van de lancering van dagelijkse vluchten vanuit Brussel
qutar-gratis-tickets-wedstrijd

Wereldwijde bestemmingen

Slechts 2 jaar na het begin van haar activiteiten biedt Qatar Airways biedt nu een paar kaartjes uit de Belgische hoofdstad aan die geldig zijn voor een van haar wereldwijde bestemmingen voor een dagelijkse vlucht vanaf Brussel.

 

De wedstrijd loopt tot 31 januari 2013 en is beschikbaar in 3 talen
 

 

Als 1 van ‘s werelds snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen, heeft Qatar Airways de groei in slechts 15 jaar gerealiseerd. Ze vliegt een moderne vloot van 116 vliegtuigen naar 123 belangrijke zakelijke en recreatieve bestemmingen in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.
 
In de komende weken zal Qatar Airways een brede waaier aan nieuwe routes lanceren, met inbegrip van Najaf, Irak (23 januari), Phnom Penh, Cambodja (20 februari), Chicago, Verenigde Staten (10 april) en Salalah, Oman (22 mei).

Comments are closed.