‘2013 Seabourn event’ in teken van besparen

Seabourn heeft onlangs haar ‘Signature Savings Event’ aangekondigd. Leuk en interessant voor iedereen die er aan denkt een cruise te boeken en gebruik wil maken van aanzienlijke besparingen en tegelijkertijd wil genieten van vele extra’s. Seabourn biedt reizigers in 2013 en 2014 dit voordeel op een selectie van 100 ultraluxe reizen op haar geprezen vloot van intieme, all-suite schepen.

Seabourn biedt reizigers in 2013 en 2014 ultraluxe reizen op haar geprezen vloot van intieme, all-suite schepen

Seabourn biedt reizigers in 2013 en 2014 ultraluxe reizen op haar geprezen vloot van intieme, all-suite schepen


De selectie van Seabourn met de naam ‘Signature Savings’ omvat cruises van zeven tot 21 dagen op alle zes de Seabourn schepen, in de Mediterranee, Noord Europa, op Atlantische oversteken, het Midden Oosten en India, Zuidoost Azië, Canada en New England, het Caribische gebied, Australië en Nieuw Zeeland. De vertrekdata van de cruises liggen tussen april 2013 en maart 2014. Een complete lijst met de cruises en kortingen is hier te bekijken.

Dit Signature Savings Event is een echte toegevoegde waarde voor iedereen die een luxe cruisevakantie denkt te gaan maken. Het maakt niet uit wanneer of waar er gereisd wordt”, gaat hij verder, “er is een enorme keuzemogelijkheid aan schepen, suites en afvaarten om zo gebruik te kunnen maken van deze aantrekkelijke kortingen op één van ‘s werelds beste kleinschalige cruisemaatschappijen.

zo zegt John Delaney, Senior Vice President Marketing & Sales van Seabourn.

Tarieven

De tarieven van de ‘Signature Savings’ kunnen tot wel 50% beneden de gepubliceerde brochuretarieven liggen. In aanvulling hierop, zijn er tevens diverse combinatiecruises die extra besparingen tot 15 % bieden wanneer twee of meer cruises gecombineerd worden. Sommige combinaties bieden daarnaast een gratis aangeboden Veranda Suite upgrade. Boekingen in de categorie Penthouse of premium suites ontvangen een tegoed van 1,000 USD die aan boord te besteden is. Wie voor de beste keuze gaat, boekt bij voorkeur voor 28 februari 2013.

Schepen

Schepen van Seabourn kunnen tussen de 208 en 450 gasten accommoderen, exclusief in suites met zeezicht. Tijdens de reis wordt de bar op ‘complimentary basis’ open gesteld. De vrije stoelkeuze tijdens het diner in het restaurant draagt bij tot een relaxte, clubachtige sfeer die de sociale omgang tussen de gasten onderling stimuleert. Mooi samengestelde routes trekken reizigers aan die geïnteresseerd zijn in authentieke ervaringen en door de gemeenschappelijke interesses zorgen voor een groep mensen die onderling tot een vermakelijke en verrijkende ervaring kunnen komen. De geprezen keuken is elegant en wordt geserveerd op verschillende locaties en ook de entertainment mogelijkheden aan boord bieden een gevarieerd programma. Dit in combinatie met het elegante design van materialen en meubilair, maken de Seabourn schepen tot één van de beste, mooiste en bijzondere vakantie ervaringen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van USA

 

Reviews lezen over USA

Meer informatie over USA vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar USA. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van USA

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.