Festival Eindhoven geslaagd

Eindhoven organiseerde dit jaar voor het eerst Fijne Feestdagen Festival. Van 17 november 2012 t/m 6 januari 2013 stond de binnenstad van Eindhoven in het teken van een nostalgisch gezellige winterperiode met prikkelende activiteiten. Wegens vele bezoekers en positieve geluiden spreekt de organisatie van een succesvolle eerste editie.

Het Fijne Feestdagen Festival in Eindhoven was een groot succes

Het Fijne Feestdagen Festival in Eindhoven was een groot succes

Niets dan positieve geluiden

Exacte bezoekersaantallen heeft de organisatie nog niet. Maar de detailhandel in de binnenstad laat niets dan positieve geluiden horen. Zij geven aan dat de vele fijne festiviteiten de sfeer in de binnenstad ten goede kwamen. De maand december heeft het jaar voor hen meer dan goed gemaakt. Ook de schaatsbaan telde, ondanks het slechte weer, aan het begin van de laatste week al 25.000 bezoekers.

Fijne festiviteiten

Deze eerste editie van Fijne Feestdagen Festival konden bezoekers schaatsen en curlen op de indrukwekkendste ijsbaan van Nederland. Kerstfilms kijken in de buitenlucht. Zich laten verwonderen door de speciaal ontworpen etalages. Cadeautjes laten inpakken in de speciale inpakhuisjes. Even bijkomen van het shoppen in een warmzithuisje. En genieten van live muziek en andere optredens.

Sprookjesachtige taferelen

Grote publiekstrekker was de schaatsbaan op de Markt. De vele lichtjes rondom de schaatsbaan maakte het geheel tot een sprookjesachtig tafereel. Dat de schaatsbaan niet overdekt was, gaf geen problemen voor de kwaliteit van het ijs. Enkel voor het schaatsplezier af en toe. De organisatie doet nog geen beloftes voor de ijsbaan voor volgend jaar maar is vooralsnog erg tevreden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Eindhoven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Eindhoven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.