Caribische sferen tijdens Vakantiebeurs

Een reislustig 2013 kan pas echt van start gaan na een bezoek aan de Vakantiebeurs in Utrecht. Met het thema ‘De wereld aan je voeten’ nodigt de Vakantiebeurs bezoekers uit om het jaar vol reisinspiratie te beginnen. Ook dit jaar zorgt de Caribbean Village (Hal 1) van 8 tot en met 13 januari voor volop Caribische sferen en een vrolijke noot.

Caribische bestemmingen

De Caribische bestemmingen Aruba, Bonaire, Cuba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Saba, St. Eustatius, St. Maarten en Suriname vormen op de Vakantiebeurs samen de Caribbean Village, een kleurrijk Caribisch dorp waar bezoekers terecht kunnen voor toeristische informatie over deze specifieke bestemmingen. De Caribbean Tourism Organisation Chapter Holland (Caribbean4u.nl) is er om vragen over overige bestemmingen en algemene vragen over het Caribische gebied te beantwoorden, bijvoorbeeld over zaken als weer, natuur, cultuur, evenementen en gastronomie. Naast deze bestemmingen zijn ook Sailing-Classics (Zeil-Jacht-Cruises), Cuba Travel Network (experts in reizen naar het échte Cuba), Sky Health Club (exclusieve zorgvakanties en kuurreizen) en tour-operator Maduro Travel aanwezig om hun Caribische aanbod te presenteren.

Swingen en proeven

De gehele dag door zijn er diverse activiteiten in de Caribbean Village. Muziek is het kloppende hart van de Caribbean en met muziekstijlen als salsa, bachata en merengue weet de swingende live band Rompecabeza de bezoekers van het Caribische dorp in beweging te krijgen. De groep Kingdoms under the Sun doet daar met hun tropisch carnaval nog een schepje boven op. Daarnaast verzorgt TC Dance Company swingende salsademonstraties en iedereen is welkom op het middenplein om zelf salsa te dansen. Ook de smaakpapillen kunnen volop worden getest. Bij Cuba Travel Network kunnen bezoekers een Mojito cocktail proeven in de bar, een replica van “La Bodeguita del Medio”, de favoriete bar van de beroemde Amerikaanse schrijver Ernest Hemingway. De cocktailbar van Sapsalsa op het middenplein zorgt voor meer Caribische hapjes & drankjes. Uiteraard staan, tussen de activiteiten door, de Caribische partners klaar om alle vragen over de Caribbean te beantwoorden en om bezoekers van inside tips te voorzien.

Like en maak kans op gratis toegang

Met ruim 3.000 eilanden, verschillende talen en een veelvoud aan belevenissen op het gebied van cultuur, natuur, gastronomie en activiteiten vormen de Caribbean een populaire (winter)zon bestemming. De Caribbean Village is hét startpunt voor een reis naar dit gebied! Via Facebook geeft CTO Chapter Holland drie gratis toegangskaarten weg voor de Vakantiebeurs. Op maandag 7 januari worden de winnaars via Facebook bekend gemaakt. Ook na de beurs worden er diverse give-aways verloot.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.