Beste reisorganisaties van 2013

In 2012 hebben meer dan duizend mensen een ervaring achtergelaten op Reisgraag.nl over een reisorganisatie waarmee zij op reis geweest waren. Ieder jaar reikt Reisgraag.nl awards uit aan de reisorganisaties met de beste ervaringen.

De beste reisorganisaties van 2013

De beste reisorganisaties van 2013

Kwaliteit

Waar vaak de organisatie met de meeste stemmen wint, reiken wij juist de awards uit aan de organisatie met de beste ervaringen; de reisorganisatie die dus de beste kwaliteit levert. Een klant heeft weinig aan het bereik van een organisatie. Volgens ons is de kwaliteit een veel belangrijkere graadmeter voor de consument.

Winnaars van de awards

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.