Luchthaven Düsseldorf op Vakantiebeurs

Talrijke aantrekkelijke intercontinentale verbindingen, uitstekend bereikbaar en korte afstanden. Met deze locatiegebonden voordelen scoort Düsseldorf International ook bij haar Nederlandse buren. De grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen presenteert haar uitgebreide aanbod op de ‘Vakantiebeurs’. Van dinsdag 8 tot en met zondag 13 januari komt Düsseldorf samen met partners Air Berlin en Etihad naar de Jaarbeurs in Utrecht. Ook Maritim Hotel Düsseldorf, gevestigd op de luchthaven, is aanwezig op de indrukwekkende stad van 120 m2. Düsseldorf Airport is net zoals voorgaande jaren te vinden in Hal 1, standnummer 022 op de vakantiebeurs.
dusseldorf-airport

Testimonials en aanbevelingen

Ongeveer één miljoen passagiers uit Nederland maken jaarlijks gebruik van de Next Generation Hub™ Düsseldorf. Een luchthaventeam heeft Nederlandse reizigers gevraagd waarom zij bewust voor Düsseldorf hebben gekozen. De tesimonials, ofwel aanbevelingen, zijn in een korte film samengevat die op de Vakantiebeursstand wordt getoond.

Wat zeggen de Nederlanders…

Een greep uit de reacties: “Luchthaven Düsseldorf ligt dichter bij Nederland dan je denkt.” “Het aanbod van verre bestemmingen is super.” “De afstanden op de luchthaven zelf zijn kort en het parkeeraanbod is overtuigend.”

Dichtbij Nederland en de rest van de wereld

Luchthaven Düsseldorf International is ‘dichtbij’. Een kleine 61 kilometer verwijderd van het Nederlandse Venlo, 118 kilometer van Nijmegen en 129 kilometer van Arnhem. Je bent er dus zo. Daarnaast profiteren passagiers uit Nederland ervan dat luchtvaartmaatschappijen Air Berlin en Lufthansa, Düsseldorf gebruiken als hub. Samen met hun partners van de Oneworld alliantie en de Star alliantie, bieden zij een breed assortiment aan vluchten. Van ‘de Rijn’ naar bijvoorbeeld Noord-Amerika. In totaal bereiken passagiers vanaf Düsseldorf 180 bestemmingen met 80 luchtvaartmaatschappijen.

Voordelen op de luchthaven

Andere pluspunten zijn de korte en comfortabele afstanden op Luchthaven Düsseldorf, het grote aanbod aan parkeerplaatsen en het brede scala aan winkels en eetgelegenheden. De luchthaven huist in één terminal gemiddeld 60 winkels en 40 restaurants, café’s en bars.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Dusseldorf

 

Reviews lezen over Dusseldorf

Meer informatie over Dusseldorf vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Dusseldorf. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Dusseldorf Airport

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.