Poitou-Charentes op Vakantiebeurs

Tijdens de Vakantiebeurs van 2013 beleven bezoekers Fort Boyard van dichtbij. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 januari zijn de personages Passe Muraille en de goochelaar aanwezig bij de stand van de regio Poitou-Charentes. Kom kijken!In het Fort Boyard domein worden bezoekers verrast met een snufje magie. Op dinsdag 8 januari informeert het team van Poitou-Charentes de media over de noviteiten voor 2013 en worden de resultaten van de Nederlandse markt van 2012 besproken.

Tijdens de Vakantiebeurs beleven bezoekers Fort Boyard van dichtbij

Tijdens de Vakantiebeurs beleven bezoekers Fort Boyard van dichtbij

De magische wereld van Fort Boyard

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 januari wanen bezoekers van de Vakantiebeurs zich in het land van Fort Boyard. Drie dagen lang imponeren de Fort Boyard karakters Passe Muraille en de goochelaar de bezoekers met een aantal tovertrucs. De aanwezigheid van een stel slangen, die in de TV show een belangrijke rol vervullen, zorgt voor spannende momenten op de beursvloer. Als aandenken ontvangen bezoekers bovendien een presentje, handtekening en een foto. Ook maken de bezoekers kans op een kampeervakantie voor zes personen inclusief een boottocht naar het legendarische Fort Boyard.


Bij de stand kunnen bezoekers eveneens terecht voor alle vakantievragen en de nieuwste brochures. Speciaal voor de Nederlandse vakantieganger heeft Poitou-Charentes de familie Van de Velde aangesteld als ‘ambassadeurs van de regio’. Regelmatig trekt het gezin, dat sinds zes jaar in Poitou-Charentes woont, er op uit om bezienswaardigheden en uitjes te testen.

Vakdag Vakantiebeurs

Tijdens de vakdag op dinsdag 8 januari zijn journalisten van harte welkom bij de stand van Poitou-Charentes in hal 11, stand A010. Hier wordt het nieuws voor 2013 besproken, waaronder de nieuwe attracties van Futuroscope en noviteiten met betrekking tot de langste fietsroute van Frankrijk: de Vélodyssée (1.200 km). Ook blikt Aurélie Loubes, directeur van CRT Poitou-Charentes, terug op het jaar in 2012. Met een groei van 7% ten opzichte van 2011, is Nederland de tweede belangrijkste buitenlandse markt. In totaal bezochten vorig jaar 73.000 Nederlanders deze zon-rijke regio, waarvan 79% ging kamperen. De gemiddeld verblijfsduur in de regio was 6 dagen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.