Voorjaarscampagne VVV Texel

Texel wil dit jaar maximale aandacht in de media krijgen, daarom koppelt VVV Texel haar voorjaarscampagne aan het nieuwe SBS6 programma ‘De Speld In De Hooiberg’. Dit programma volgt de zoektocht van een Texelse boer naar zijn ideale partner. VVV Texel communiceert het motto ‘Texel, JeBentErZo’ vijf keer per uitzending, in tal van promotiefilmpjes voor het programma en met een speciale prijsvraag.

Texel wil met haar campagne maximale media aandacht krijgen

Texel wil met haar campagne maximale media aandacht krijgen


Uit imago-onderzoek is gebleken dat mensen denken dat de reis naar Texel veel ‘gedoe’ geeft. Ze realiseren zich niet dat Texel echt ‘om de hoek’ ligt. Vanuit Amsterdam ben je op drukke dagen bijvoorbeeld sneller op Texel dan in Zandvoort. Ook de boot is geweldig: hij vaart elk uur en doet er maar 20 minuten over.

Om de nabijheid en het reisgemak beter te communiceren, is dit najaar gestart met de campagne ‘JeBentErZo’. Deze campagne heeft veel aandacht gekregen en leverde in korte tijd al zo’n 12.000 aanvragen voor ons nieuwe Vakantie-magazine op. Met de samenwerking met Talpa en SBS besteden we nog meer aandacht aan dit thema.

Texel, JeBentErZo krijgt op vele manieren aandacht. In de zogenaamde Billboards die voor en tijdens de uitzending te zien zijn, worden beelden getoond uit de mooie animatie die Marco Bezoet de Bie voor VVV Texel maakte. Dit alles 45 keer in 9 uitzendingen. Daarbij komen nog diverse promotiefilmpjes voor het programma zelf en vijf promofilms voor een prijsvraag over Texel. Kortom, zeer veel aandacht voor dat belangrijke kenmerk van Texel: Je Bent Er Zo.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Texel

 

Reviews lezen over Texel

Meer informatie over Texel vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Texel. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Texel

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.