Samenwerking Leukste dagje uit

Twee sterke klantenkaarten bundelen hun aanbod; de kaart ‘Het Leukste Dagje Uit’ en de Travel Card van campingspecialist Alan Rogers. Door de samenwerking kunnen de gebruikers van beide kaarten gebruik kunnen maken van zowel aanbiedingen in verblijfsrecreatie als leuke dagjes uit. De deelnemende ondernemers profiteren van het veel grotere bereik.

De kaart ‘Het Leukste Dagje Uit’ en de Travel Card van campingspecialist Alan Rogers bundelen hun krachten

De kaart ‘Het Leukste Dagje Uit’ en de Travel Card van campingspecialist Alan Rogers bundelen hun krachten


Tijdens de vakdag van de vakantiebeurs, op 8 januari 2013 wordt de samenwerking officieel bekrachtigd. Door de samenwerking met Alan Rogers krijgt het aanbiedingenpakket in een keer een veel internationaler karakter. Cornel Straver van Alan Rogers;

Dit is nog maar het begin van deze campagne. Tot nu toe was het onderdeel ‘aanbiedingen’ binnen de Travel Card wat onoverzichtelijk. Daar zit nu meer structuur in. We gaan er op termijn nog veel meer extra’s aan toevoegen.


Alan Rogers Travel Card

Onlangs is Alan Rogers overgenomen door de Britse Caravan Club; een vereniging met meer dan een miljoen leden en o.a. 100 eigen campings. Gebruikers van de kaart ‘Het Leukste Dagje Uit’ kunnen o.a. goedkoper verblijven op deze campings en gebruik maken van diverse kortingsacties die al aan de camping card zijn verbonden. Andersom krijgen kampeerders die met hun Travel Card een vakantie boeken, diverse leuke aanbiedingen voor dagactiviteiten.

‘Het Leukste Dagje Uit’

De kaart ‘Het Leukste Dagje Uit’ heeft tot nu toe vooral een sterke positie op het gebied van dagattracties in Nederland. Door de samenwerking met de Travel Card komt daar een leuk aanbod van (camping)verblijven bij. En nog interessanter; met de kaart kunnen complete arrangementen worden gemaakt van overnachtingen en leuke dagactiviteiten. Het platform van ‘Het Leukste Dagje Uit’ is een initiatief van Pleisureworld, gericht op het voorkomen van onnodige (provisie)kosten. Daarvan profiteren zowel recreanten als bedrijven.

Door de samenwerking wordt het ook voor buitenlandse bedrijven interessanter om aan te haken bij de kaart. Beide kaarten blijven wel bestaan; de wijzigingen vinden vooral plaats achter de schermen. De administratie van de boekingen en registratie van steeds wisselende aanbiedingen, wordt door het bedrijf Ticketcounter centraal bijgehouden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.